Nyheter från Facebook

Vill du få en 90 minuters kombo massage och zonterapi? Jag hade inte tänkt att ha ngn tävling/utlottning av behandling i år MEN att det idag..

202 likes, 188 kommentarer1 dag sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Just nu finns det tre lediga 60 min ( går givetvis bokas kortare) behandlingar kvar år 2018. Välj mellan reflexologi/zonterapi och de olika..

7 likes, 2 kommentarer3 dagar sedan

Vill du boka en behandling innan jul? Har fått ngr återbud och fler lär väl komma in nu när sjukdomar härjar… Det finns en eller 2 tider..

14 likes, 4 kommentarer1 vecka sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Helt galet vad tiden går! Idag är det 5 år sedan jag blev utbildad reflexolog. Jag blir fortfarande förbluffad över hur denna behandlingsform..

38 likes, 2 kommentarer2 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Scandinavian herbs finns nu på Friskvårdskliniken Äntligen har jag hittat en deo utan aluminium som jag tycker både luktar gott och fungerar..

19 likes, 5 kommentarer2 veckor sedan

Har fått en ledig tid i morgon kl 8.45 ifall ngn vill ha en massage på en fredag i oktober månad Ni kan välja mellan 45 el 60 min, massage..

3 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Sömn tvättar hjärnan

Sömnen och framförallt hur viktig djupsömnen är har jag flitigt diskuterat med många vänner och kunder på sista tiden. Här kommer en..

16 likes, 2 kommentarer2 månader sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Storhandlar ni på Maxi Ängelholm? Här kommer då ett bra erbjudande samtidigt som ni sponsrar EVS volleyboll EVS volleyboll/laget som jag..

13 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

Ny praxis för mottion och friskvård efter dom i HFD.

Det är bara i mitten av september och typ 25 grader ute idag men jag vill ändå påminna er alla om att passa på att utnyttja era friskvårdspengar..

5 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

Lymfflödesmassage+zonterapi= en ny unik behandling på Friskvårdskliniken Nu finns möjlighet att boka en kombination av lymfflödesmassage..

7 likes, 0 kommentarer2 månader sedan