Nyheter från Facebook

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Aurelija är på Friskvårdskliniken idag och har en ledig tid kl 15 på upp till 60 min ifall ngn behöver mjukas upp innan helgen Skicka sms..

13 likes, 1 kommentarer3 veckor sedan

Lic stress-coach, erbjudande och lediga tider Detta fantastiska diplom tog jag emot i söndag! Jag hade önskat att alla hade fått möjlighet..

36 likes, 4 kommentarer3 veckor sedan

Godmorgon! I går slungade vi honungen så nu finns det rinnande honung till försäljning igen. Vi tappade den bara i små burkar för sensommar..

12 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Upptäckte att jag hade ett gäng med Linnex sticks som har bäst före datum aug-19. Säljer dessa för halva priset, 95:- Hojta till med ett..

4 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Glöm inte bort att använda upp era presentkort och friskvårdsbidrag! Presentkort på Friskvårdskliniken är giltiga i ett år och kan nyttjas..

10 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

yvonnelarsen.se • EnergiMagasinet i Nybro

Väldigt bra skrivet av en kursare till mig. Värt att begrunda

16 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Friskvårdskliniken

Jag ber om ursäkt till alla er som har ringt mig utan att ni har fått ngt gensvar Jag bytte telefon operatör förra v och tänkte inte på..

2 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Nyhet! Erbjudande holistisk massage Ni har möjlighet att boka en 75 min Holistisk behandling för 700kr ( ord pris 870kr). Detta är Vilmas..

10 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Är det ngn som vill ha dill/dillkronor är det bara att hojta till innan lunch i morgon alt efter de flesta helgerna i aug. Aurelija jobbar..

6 likes, 3 kommentarer1 månad sedan

Själv har jag semester och då ska jag lyxa till det med att gå på massage hos Vilma i morgon Vilma har fort ett par tider lediga i morgon,..

5 likes, 2 kommentarer1 månad sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken