Nyheter från Facebook

Godmorgon! Har fått en ledig tid i morgon kl 9-10. Det går alltså att boka antingen en Reflexologi/zonterapi eller massage behandling. Nästa..

15 likes, 1 kommentarer2 veckor sedan

Dr Sanna Ehdin

Mycket intressant forskning på endometrios!! Hoppas att kvinnor med endometrios äntligen ska bli hjälpta snart!

6 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

"Vi behöver leva som våra kroppar är utvecklade för"

En av de bästa krönikor som jag läst på länge! Ngt att tänka på när det gäller vår hälsa!

8 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Har svirat om kliniken till en liten yogastudio för en kväll Första lymfatiska yogapasset avklarat för min lymfgrupp❤️ Jättekul men..

59 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Friskvårdskliniken