Nyheter från Facebook

Friskvårdskliniken

Nu är lymfflödesmassage gruppen full Tack för stort gensvar och många har kommit med frågor Ni som fortfarande funderar eller bara vill..

18 likes, 1 kommentarer1 vecka sedan

Sommarerbjudande OBS! Först till kvarn! 10 st kunder kan investera i 2 stycken 90 min lymfflödesmassage för endast 1800 kr ( ord. pris 1940kr)..

15 likes, 3 kommentarer2 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Glad helg på er alla! Ett litet annorlunda inlägg Är det ngn av mina kunder som vill ha rabarber? Vi har alldeles för mkt och jag hatar att..

44 likes, 5 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Tillbaka på jobbet efter fem dagar på en superintressant kurs och alla kunder frågar om jag är skadad. Nejdå! Vi har bara tränat på tejpning..

65 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Har fått två lediga tider i morgon, kl 9.45 och kl 13.45, på 45-60 min behandling. Har även en ledig tid på måndag kl 15. Bokas på tele..

3 likes, 3 kommentarer2 månader sedan

Har fått en lucka mellan kl 13.30-15.30 i morgon. Ngn som vill lyxa till det lite med en massage, reflexologi behandling eller varför inte..

8 likes, 3 kommentarer3 månader sedan

Honung och gurkmeja: Alternativet till antibiotika som alla borde känna till

Äter ni gurkmeja? Hur använder ni denna krydda med fantastiska egenskaper? Honung får jag i mig varje dag men glömmer bort gurkmejan. Inhandlade..

13 likes, 0 kommentarer3 månader sedan

Mobilen sliter ut din nacke - här är knepen för att undvika problemen

Vi är kanske många som känner igen oss i denna artikel🤔 Som med de flesta muskler i kroppen gäller det att stärka musklerna på baksidan..

9 likes, 1 kommentarer3 månader sedan

Institute of Motion

Lägger ut denna videon även om det innebär att jag kan bli ngr kunder fattigare Detta kan helt klart hjälpa er med musarm/tennisarmbåge..

14 likes, 0 kommentarer3 månader sedan

Precis försökt ge en bra behandling samtidigt som man hejade på Sverige+ge kommentarer till kunden som hade huvudet neråt fram till på upploppet…

29 likes, 1 kommentarer3 månader sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken