Nyheter från Facebook

Hälsofördelar och användning av maskros | Passion för hälsa

Tänk vad mkt en maskros är bra till! Jag brukar alltid gå ett par kurser varje år, en del längre och ngr kortare. Nu börjar jag bli allt..

6 likes, 0 kommentarer4 dagar sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Godkväll! Hoppas helgen har varit fin Lägger ut våra lediga tider för denna veckan. Jag har fått ett återbud i morgon kl 14.15 på 60 min…

3 likes, 1 kommentarer1 vecka sedan

Tider i juli! Snabba ryck! Har en ledig tid i morgon kl 8.30 på 30-45 min massage. Vilma jobbar på tors 11/7 och har en tid kl 13 på 30-45..

10 likes, 2 kommentarer1 vecka sedan

Anders Hansen - Sommar & Vinter i P1

Har lyssnat en del på sommarpratarna nu på semestern. Mina favoriter än så länge är Anders Hansen och Stina Wollter. Kan helt klart rekommendera..

22 likes, 1 kommentarer2 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Byta mönster och semester Jag har haft svårt att hitta tid till mina studier till lic. Stresscoach när jag befinner mig på Farmgatan/Friskvårdskliniken..

35 likes, 1 kommentarer3 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Godmorgon Hoppas midsommaren har varit härlig! Är det ngn mer av mina kunder/vänner/följare som behöver rabarber till saft, eller till ngt..

30 likes, 7 kommentarer4 veckor sedan

Känner du igen dig? Jag har tyvärr inga lediga massagetider till er denna veckan. Efter att ha varit ledig 4 dagar i sträck de sista två..

10 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Hoppas ni alla har haft en härlig nationaldag Jag håller ledigt till på måndag och njuter på landet. Aurelija jobbar i morgon och kan ha..

18 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Snabba ryck! Fick en el två tider, beroende vad ni vill boka, lediga i morgon em kl 16-17.45. Har min sista 90 min kund kl 18 innan jag tar..

13 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Har fått ngr lediga tider. Idag 30 min kl 15.30. I morgon 30-90min kl 10 På måndag 27/5 30-60 min kl 8 Vilma har en tid på tisdag 28/5 kl..

4 likes, 3 kommentarer2 månader sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken