Nyheter från Facebook

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

PM vid intresse Nu har vi rabarber i överflöd igen. Är det någon som är sugen på rabarber så plockar jag gärna med mig hem till er Några..

11 likes, 3 kommentarer14 timmar sedan

Jag har ett par dagars semester och firar min svärmors 75-årsdag På torsdag är jag tillbaka på kliniken men fantastiska Vilma finns på..

20 likes, 1 kommentarer4 dagar sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Hoppas ni alla har haft en mysig påsk! Vi har tillbringat vår sista hela helg med valparna i mitt barndomshem. På fre blir de 8 v och livet..

68 likes, 9 kommentarer3 veckor sedan

Naprapatjonas

Naprapatjonas lägger ofta ut en massa intressanta övningar. Passande till mitt föregående inlägg så kom denna övning upp i mitt flöde..

10 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

lottalinden.se

Liten reflektion så här till helgen

6 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Min arbetsplats för dagen Aurelija håller ställningen på kliniken och har fort kl 17 tiden ledig ifall ngn vill ha en sen massagetid. Ha..

14 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Läget just nu med tider denna veckan! I morgon har jag fått ett återbud kl 9.45 ( valfri längd) och Aurelija har två tider på tors 11/4..

42 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Så viktigt att hitta de små återhämtningstillfällerna Jag ska njuta av en skogspromenad och lunch i min lilla hörna mellan valpgos, studier,..

14 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

God kväll! Har fått ett återbud i morgon kväll kl 16.15-18 ( ny kund kl 18) så ni kan boka mellan 30-90 minuters behandling när det passar..

2 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Unikt erbjudande! Jag håller på att utbilda mig till licensierad stresscoach och söker nu tre övningsklienter Vi kommer att ses 3 gånger..

22 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken