Nyheter från Facebook

Jag måste ju presentera Friskvårdsklinikens nya medarbetare;Aurelija och Vilma För 5 år sedan kom jag i kontakt med Aurelija när vi jobbade..

49 likes, 1 kommentarer1 dag sedan

19. Lymfsystemet och andetaget | Kvinnoliv on acast

Andetaget är den enskilt viktigaste pusselbiten till ett fungerande lymfsystem. Hur påverkar stress, sömn och träning lymfan? Detta och mycket..

15 likes, 2 kommentarer6 dagar sedan

MassageNerd.com

Just denna korta video fick mina axlar att slappna av och blodtrycket sänkas. Kanske fungerar det även på er eller så kan ni visa den för..

9 likes, 2 kommentarer1 vecka sedan

Tusen tack för ett fantastiskt 2018 2018 års kalender har varit full med härliga möten med kunder. På slutet av året var jag tvungen att..

38 likes, 4 kommentarer2 veckor sedan

Sista chansen att köpa presentkort i julklapp är i morgon mellan kl 16.30-17.00 Sen håller Friskvårdskliniken stängt fram till den 27/12…

12 likes, 3 kommentarer1 månad sedan

Stort grattis till Carolin Carro! Du får en 90 min kombo massage och zonterapi. Du taggade Joel Persson som får välja mellan 30 min massage,..

19 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Friskvårdsklinikens öppettider Jag har fått många förfrågningar om Friskvårdsklinikens öppettider. Har extraöppet för köp av presentkort..

16 likes, 3 kommentarer1 månad sedan

Vill du få en 90 minuters kombo massage och zonterapi? Jag hade inte tänkt att ha ngn tävling/utlottning av behandling i år MEN att det idag..

232 likes, 219 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Just nu finns det tre lediga 60 min ( går givetvis bokas kortare) behandlingar kvar år 2018. Välj mellan reflexologi/zonterapi och de olika..

7 likes, 2 kommentarer1 månad sedan

Vill du boka en behandling innan jul? Har fått ngr återbud och fler lär väl komma in nu när sjukdomar härjar… Det finns en eller 2 tider..

15 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken