Nyheter från Facebook

God kväll! Har fått ett återbud i morgon kväll kl 16.15-18 ( ny kund kl 18) så ni kan boka mellan 30-90 minuters behandling när det passar..

2 likes, 4 kommentarer3 dagar sedan

Unikt erbjudande! Jag håller på att utbilda mig till licensierad stresscoach och söker nu tre övningsklienter Vi kommer att ses 3 gånger..

22 likes, 0 kommentarer5 dagar sedan

Fick ett återbud i dag kl 17 på 45 min massage. Det är många som vill att jag ska höra av mig vid sena avbokningar men tyvärr kommer jag..

3 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

lottalinden.se

I morgon väljer jag att ta en dag ledig ifrån behandlingar och tankar energi med valpgos, yoga, egen massage ( Aurelija jobbar och har fort..

13 likes, 1 kommentarer2 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

I fredags blev Sanzi mamma till 9(!) valpar!❤️ Detta medför att jag behöver sätta några ramar runt behandlingarna de närmsta 8 v. Jag..

43 likes, 12 kommentarer2 veckor sedan

Jag är tillbaka på Livsstilsgården och grottar ner mig i stress( lör-tis) Många nya insikter och fler redskap byggs på. Snart kommer jag..

18 likes, 2 kommentarer3 veckor sedan

Nu är min hjärna fullproppad med information och kroppen matad med dopamin. Så glad och tacksam över att jag har möjlighet att gå denna..

45 likes, 3 kommentarer1 månad sedan

Nu är det inte många dagar kvar på semestern! Laddar inför på onsdag då jag är tillbaka på kliniken och har en fullbokad februari månad…

28 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Nu har jag checkat ut från kliniken till den 6/2 men Vilma och Aurelija finns tillgängliga för er den 25/1 ( har en tid kvar kl 14), 31/1..

47 likes, 4 kommentarer1 månad sedan

Jag måste ju presentera Friskvårdsklinikens nya medarbetare;Aurelija och Vilma För 5 år sedan kom jag i kontakt med Aurelija när vi jobbade..

49 likes, 1 kommentarer2 månader sedan

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Click to open a larger map

Följ Friskvårdskliniken