Nyheter från Facebook

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Storhandlar ni på Maxi Ängelholm? Här kommer då ett bra erbjudande samtidigt som ni sponsrar EVS volleyboll EVS volleyboll/laget som jag..

13 likes, 0 kommentarer3 dagar sedan

Ny praxis för mottion och friskvård efter dom i HFD.

Det är bara i mitten av september och typ 25 grader ute idag men jag vill ändå påminna er alla om att passa på att utnyttja era friskvårdspengar..

5 likes, 0 kommentarer4 dagar sedan

Lymfflödesmassage+zonterapi= en ny unik behandling på Friskvårdskliniken Nu finns möjlighet att boka en kombination av lymfflödesmassage..

7 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

Så får vi en friskare skoltermin

Jättebra artikel för dig som undrar över vad lymfsystemet har för funktion i kroppen och ger även bra tips på egenvård. Man brukar kalla..

16 likes, 0 kommentarer2 veckor sedan

Har fått ngr återbud så nu finns det en 45 min massage tid ledig i morgon (6/9) kl 17 och även på mån (10/9) kl 16. Veckan därpå finns..

1 likes, 3 kommentarer2 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Har haft möjligheten att gå en helt fantastisk ny kurs hos Anna Halle’n utbildningar. Är nu en utav Sveriges sju första Licensierade lymfologer

69 likes, 17 kommentarer1 månad sedan

Godmorgon! Har fått en ledig tid i morgon kl 9-10. Det går alltså att boka antingen en Reflexologi/zonterapi eller massage behandling. Nästa..

15 likes, 1 kommentarer1 månad sedan

Dr Sanna Ehdin

Mycket intressant forskning på endometrios!! Hoppas att kvinnor med endometrios äntligen ska bli hjälpta snart!

6 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

"Vi behöver leva som våra kroppar är utvecklade för"

En av de bästa krönikor som jag läst på länge! Ngt att tänka på när det gäller vår hälsa!

8 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

Har svirat om kliniken till en liten yogastudio för en kväll Första lymfatiska yogapasset avklarat för min lymfgrupp❤️ Jättekul men..

59 likes, 0 kommentarer2 månader sedan

Friskvårdskliniken