Nyheter från Facebook

Dr Sanna Ehdin

Mycket intressant forskning på endometrios!! Hoppas att kvinnor med endometrios äntligen ska bli hjälpta snart!

5 likes, 0 kommentarer20 timmar sedan

"Vi behöver leva som våra kroppar är utvecklade för"

En av de bästa krönikor som jag läst på länge! Ngt att tänka på när det gäller vår hälsa!

8 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

Har svirat om kliniken till en liten yogastudio för en kväll Första lymfatiska yogapasset avklarat för min lymfgrupp❤️ Jättekul men..

59 likes, 0 kommentarer2 veckor sedan

Friskvårdskliniken