Nyheter från Facebook

Sömn tvättar hjärnan

Sömnen och framförallt hur viktig djupsömnen är har jag flitigt diskuterat med många vänner och kunder på sista tiden. Här kommer en..

16 likes, 2 kommentarer3 veckor sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Storhandlar ni på Maxi Ängelholm? Här kommer då ett bra erbjudande samtidigt som ni sponsrar EVS volleyboll EVS volleyboll/laget som jag..

13 likes, 0 kommentarer4 veckor sedan

Ny praxis för mottion och friskvård efter dom i HFD.

Det är bara i mitten av september och typ 25 grader ute idag men jag vill ändå påminna er alla om att passa på att utnyttja era friskvårdspengar..

5 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Lymfflödesmassage+zonterapi= en ny unik behandling på Friskvårdskliniken Nu finns möjlighet att boka en kombination av lymfflödesmassage..

7 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Så får vi en friskare skoltermin

Jättebra artikel för dig som undrar över vad lymfsystemet har för funktion i kroppen och ger även bra tips på egenvård. Man brukar kalla..

16 likes, 0 kommentarer1 månad sedan

Foton från Friskvårdsklinikens inlägg

Har haft möjligheten att gå en helt fantastisk ny kurs hos Anna Halle’n utbildningar. Är nu en utav Sveriges sju första Licensierade lymfologer

69 likes, 17 kommentarer1 månad sedan

Godmorgon! Har fått en ledig tid i morgon kl 9-10. Det går alltså att boka antingen en Reflexologi/zonterapi eller massage behandling. Nästa..

15 likes, 1 kommentarer2 månader sedan

Dr Sanna Ehdin

Mycket intressant forskning på endometrios!! Hoppas att kvinnor med endometrios äntligen ska bli hjälpta snart!

6 likes, 0 kommentarer3 månader sedan

"Vi behöver leva som våra kroppar är utvecklade för"

En av de bästa krönikor som jag läst på länge! Ngt att tänka på när det gäller vår hälsa!

8 likes, 0 kommentarer3 månader sedan

Har svirat om kliniken till en liten yogastudio för en kväll Första lymfatiska yogapasset avklarat för min lymfgrupp❤️ Jättekul men..

59 likes, 0 kommentarer3 månader sedan

Friskvårdskliniken