Mammaledig❤💙

Den 24/1 fick vi en dotter vilket innebär att jag inte kommer vara på kliniken lika mkt framöver. Jag kommer börja lite smått med reflexologi/zonterapi i mars månad och därefter lymfmassage och de olika kombobehandlingarna. Vilma och Aurelija tar än så länge hand om den klassiska massagen.

/åsa

Vilma och Aurelija

Vi är många som tycker att Vilma och Aurelija är fantastiskt duktiga💕

Deras företag AV hälsa och skönhet hittar ni annars på Kullagatan i Helsingborg där Vilma och Aurelija delar på ett rum vilket möjliggör för dem att vara ngr dagar hos mig på Friskvårdskliniken. Jag är så tacksam över detta och att de även kommer utöka dagarna f.r.o.m nov nu när jag börjat trappa ner med de djupgående behandlingarna🙏💙.

Förutom klassiska och djupgående massage kan ni boka koppningsmassage/bindvävsmassage, gravidmassage, aroma massage, holistisk behandling och reiki healing hos dem när de jobbar här.

Om ni vill prata direkt med dem för bokningar el frågor så har Vilma tele 076-7518019Aurelija tele 072-9289355.

I dessa tider får vi in många avbok men även många som söker med akuta besvär så mkt kan hända i kalendern. Vi har en återbudslista så tveka inte att höra av er även om det inte finns en ledig tid som passar er i dagsläget. Ta hand om er💙💙!

/Åsa

Hitta Hit

Friskvårdskliniken
Farmgatan 4
262 53 Ängelholm

Vägbeskrivning via Google Maps

Följ Friskvårdskliniken

Aurelija och Vilma från AV hälsa och skönhet jobbar även på Friskvårdskliniken.

För frågor/bokning når ni dem på Aurelija 072-9289355 eller Vilma 076-7518019.

Mer info finns under Nyheter>>.